XXL Gatenplant ‘Monstera Pertusum’

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666832390
Beschrijving

Informatie XXL Gatenplant ‘Monstera Pertusum’

De Monstera zal de blinkvanger zijn in je huis. Naast dat hij zo gaaf is heeft hij tevens nog eens bijzondere kenmerken. Het zijn natuurlijke luchtverfrissers die bijdragen aan een gezonde wereld. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze planten gaat ook nog eens de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog! Daarnaast krijg je bij deze Gatenplant tevens een mosstok voor een aanvullende toffe virtuositeit.

Standplaats
Deze kamerplant heeft niet genoeg eisen, maar wil dus wel graag een halfschaduw plek in huis staan. Vermijd ogenblikkelijk zonlicht, dit om verbranding van het blad te voorkomen.

Water geven
Geef de plant 1 keer per week water. Wij raden je aan om ervoor te oppassen dat de potgrond niet uitdroogt.

Herkomst & info
De Monstera, ook wel de gatenplant genoemd komt van oorsprong uit Zuid-Amerika. Er bestaan 22 soorten en in het wild kunnen ze misschien wel tot wel 20 meter hoog worden.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de teler
Al onze planten worden rechtstreeks vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou in huis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid ingepakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is goed voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding functioneel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666832390

Denk ook aan...

-50%
-41%
899,00

3 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-60%
19,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen