XXL Gatenplant ‘Monstera Pertusum’

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666832406 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XXL Gatenplant ‘Monstera Pertusum’

De Monstera zal de blinkvanger zijn in je woonruimte. Naast dat hij zo gaaf is heeft hij ook nog eens excentrieke eigenschappen. Het zijn natuurlijke luchtverfrissers die bijdragen aan een gezonde milieu. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze planten gaat ook nog eens de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog! Daarnaast krijg je bij deze Gatenplant mede een mosstok voor een extra leuke uitstraling.

Standplaats
Deze kamerplant heeft niet genoeg eisen, maar wil dus wel met alle voldoening een halfschaduw plek in woning staan. Vermijd direct zonlicht, dit om verbranding van het blad te voorkomen.

Water geven
Geef de plant 1 keer per week water. Wij raden je aan om ervoor te waken dat de potgrond niet uitdroogt.

Herkomst & informatie
De Monstera, tevens wel de gatenplant genoemd komt van oorsprong uit Zuid-Amerika. Er bestaan 22 types en in het wild kunnen ze soms wel tot wel 20 meter hoog worden.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou binnen aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid verpakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend beschut op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666832406

Denk ook aan...

-16%
159,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-21%
379,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%
-17%
199,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen