XXL Olifantenpoot ‘Beaucarnea ‘Maya Palm’

129,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666832642 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XXL Olifantenpoot ‘Beaucarnea ‘Maya Palm’

De Beaucarnea, ook wel bekend als de Olifantplant is een zeek makkelijke kamerplant. Hij heeft weinig water nodig, en heeft geen bezwaar als je een paar weken overslaat. De plant slaat water op in de stam en kan daardoor langere tijd afgezien van water.

Standplaats
De Beaucarnea heeft minimaal 5 uur regelrecht zonlicht per dag nodig. Plaats de kamerplant daarom ogenblikkelijk voor een raam. Wanneer deze kamerplant te donker staat zal er geen vers blad worden aangemaakt en is de kans op wortelrot groter. Voldoende licht zal deze trage groeier veel veerkracht geven om te blijven ontwikkelen. Hierdoor zullen de koppen voller worden.

Water geven
De Beaucarnea is geen cactus of vetplant, maar qua waterbehoefte is deze wel vergelijkbaar. Beaucarmea slaat water op in zijn wortel. Hierdoor heeft de kamerplant weinig water nodig. Geef de Beaucarnea pas water indien de aarde langere tijdruimte droog aanvoelt. Het zal hierbij opvallen dat het opdrogen in de winter langer duurt, geef daarom minder veel water in de winter. Het is voor de Beaucarnea geen probleem om in de winterperiode verschillende weken droog te staan

Herkomst & info
Met Beaucarnea plant haal je niet zomaar een plant thuis, maar een schat uit een ander stukje van de milieu. Deze duurzaam gekweekte planten vertellen allen een verhaal over de geschiedenis en de volk uit hun oorspronkelijke wereld. Deze duurzame plant zomers Beaucarnea en komt oorspronkelijk uit de droge gebieden van Mexico en Guatemala. Hier stonden de palmen in de leefgemeenschappen van het kleurrijke Mayavolk.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de tuinier verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus comfortabel te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Volle zon

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666832642