XXL Philodendron ‘Green Wonder’

113,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805639 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XXL Philodendron ‘Green Wonder’

De Philodendron ‘Green Wonder’ is een bijzondere plant doordien deze geen hoofdblad heeft, maar aan het einde van de steel enkele breedstaande bladeren. De mooie plant kan grondige groot worden, dus geef deze Philodendron de ruimte, ideaal om een kale hoek op te vullen. De Philodendron Green Wonder heeft zijn naam te danken aan zijn glansrijke grote bladeren en majestueuze lange stelen. Een echt wonder uit de natuur.

Standplaats
Als het om licht gaat is de Philodendron niet de moeilijkste. De plant staat het liefst half in de zon en half in de schaduw. Van meteen zonlicht wordt de Philodendron alleen niet zo gelukkig, doordat hij van oorsprong gewend is om beneden andere royale giganten te groeien.

Water geven
org dat deze echte jungle kamerplant ten allen tijde een licht vochtige aarde heeft. Check dus regelmatig even of je groene vriend dorst heeft! Is hij het niet eens met de hoeveelheid water die hij krijgt? Dan zie je dit aan het blad. Wordt het blad bruin dan krijgt hij te weinig water, krijgt de Philodendron teveel water dan wordt het blad gelig.

Herkomst & informatie
De Philodendron komt net als menig andere species van deze familie uit de wildernissen van Zuid-Amerika. Sommige soorten klimmen, waar andere soorten weer enorme bladeren krijgen op de bodem van de tropische bossen.

Een veilige vakantie direct vanaf de tuinier
Alle onze planten worden direct vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met genoeg zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805639