XXL Philodendron ‘Imperial Green’

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666832345 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XXL Philodendron ‘Imperial Green’

De Philodendron Imperial Green is geen alledaagse plant, heeft luxe enorme bladeren, groeit als kool én is probleemloos om te verzorgen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze tevens zeer populair in onze huiskamers en kantoren.

Standplaats
Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van grote bomen groeit, is het firma om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk uitmuntend. Dit is dus ook een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is mooier om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer.

Herkomst en info
Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden soorten. Deze plantenfamilie ken je vast wel van de trendy Monstera Deliciosa (oftewel de gatenplant). De Philodendron Imperial Green is geen alledaagse plant, heeft luxueus forse bladeren, groeit als kool én is moeiteloos om te verzorgen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer populair in onze huiskamers en kantoren.

Een veilige reis ogenblikkelijk vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met voldoende zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra volslagen voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je geniet voeding om riant een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666832345

Denk ook aan...

-41%
69,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-67%