XXL Philodendron ‘Imperial Green’

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666832345 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XXL Philodendron ‘Imperial Green’

De Philodendron Imperial Green is geen alledaagse plant, heeft luxueus grote bladeren, groeit als kool én is moeiteloos om te verzorgen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze bovendien zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren.

Standplaats
Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van enorme bomen groeit, is het zaak om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk perfect. Dit is dus ook een perfecte plant om in een wat donkerder hoekje te zetten.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is leuker om de plant steeds een bondig beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer.

Herkomst en informatie
Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden species. Deze plantenfamilie ken je vast wel van de trendy Monstera Deliciosa (oftewel de gatenplant). De Philodendron Imperial Green is geen alledaagse plant, heeft luxueus grote bladeren, groeit als kool én is moeiteloos om te verzorgen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer favoriet in onze huiskamers en kantoren.

Een veilige reis regelrecht vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de teler opgestuurd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je in huis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding makkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je voldoende voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus handig te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666832345

Denk ook aan...

-50%
19,99

2 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-20%
199,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-70%
59,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
299,00

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

-21%
-12%