XXL Vingerplant ‘Schefflera Actinophylla ‘Amate’

113,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805615 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie XXL Vingerplant ‘Schefflera Actinophylla ‘Amate’

De Schefflera staat tevens wel beter bekend als de vingerplant. Deze bijnaam heeft hij te danken aan zijn kenmerkende handvormige bladeren. De Schefflera ‘Amate’ XL is niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis zeer favoriet, aangezien de plant zo weinig verzorging nodig heeft. Met deze plant haal je gemak en pracht in woning. Een echte aanrader!

Standplaats
Zet hem op een lekkere, warme plek, maar niet naast de verwarming. Hij staat graag op een lichte standplaats, maar zonder al te voldoende ogenblikkelijk zonlicht.

Water geven
Schefflera’s verbruiken niet veel water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige aarde. In de winter mag de aarde tussen de gietbeurten een beetje indrogen.

Herkomst & informatie
De Schefflera ressorteert tot de plantenfamilie Araliaceae en komt voor in vaak ruimtes verspreid over de milieu. Veel species die we kennen als kamerplanten komen uit de regio rondom Australië en Nieuw-Zeeland. In de natuur komt de plant voor in meerdere verschijningsvormen en soorten, er zijn Schefflera’s in de vorm van lianen, bomen en struiken. Deze Schefflera ‘Amate’ geeft je ogenblikkelijk een ‘bush beleving’ met zijn behoorlijk gestel en forse bladeren.

Een veilige vakantie direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker afgezonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je in huis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

24 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805615