Zomerdekbed – 240 x 220

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044351 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Zomerdekbed

Ben jij nog op zoek naar een comfortabel licht, luchtig en super zacht dekbed? Dan hebben wij het ideale zomerdekbed voor jou!

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is ontwikkeld van 100% microvezel. Dit equipage zorgt ervoor dat het dekbed soepel om je heen valt en ademt, lekker om elke nacht beneden weg te kruipen

Dit dekbed is gevuld met polyester holle vezel. Deze vulling is luchtcirculerend, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je lekker de nacht door.

Warmteklasse
Een zomerdekbed is ideaal voor publiek die ondanks de warme, klamme nachten, niet zonder dekbed kunnen slapen. Wij kunnen hier over meepraten! Dit dekbed is erg licht en luchtig, waardoor het lijkt alsof je alleen een laken om je heen hebt. 

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed kostelijk vrolijk. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem onder andere buiten te hangen of je raam open te zetten. Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een absolute temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

Wasvoorschrift

Wasbaar op 40°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel

Eigenschap

Materiaal vulling

Vulgewicht

200 gram per m²

EAN

8719909044351