Zuinige en Waterdichte Enkele of Dubbele LED balk incl. LED TL buizen (120 cm)

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719033876064
Beschrijving

Zuinige en Waterdichte Enkele of Dubbele LED balk incl. LED TL buizen (120 cm)

Kosten besparen, wie wil dat nou niet? Toch betalen genoeg gegadigden nog steeds vaak te veel voor hun verlichting. Als je in jouw schuur, in je garage of op zolder nog steeds TL balken hebt hangen dan wordt het nu hoog tijd om deze te omruilen. Met deze extreem zuinige LED balken die wij vandaag introduceren zorg je er gegarandeerd voor dat die energienota fors zal gaan dalen. Kies uit een enkele of een dubbele LED balk. 

Energiezuinige LED

LED verlichting is enorm zuinig ten opzichte van de klassieke TL buizen en andere verlichting. Dat is landelijk goedkoop voor het leefomgeving, maar al helemáál voor je portemonnee! De aanschafkosten heb je thuis korte tijdruimte terugverdiend en dan hoef je vrijblijvend bovendien geen kersverse meer aan te schaffen. Deze balken hebben namelijk een levensduur van meer dan twintig.000 branduren.

IP65 = 100% waterbestendig

Het maakt niet uit in welke ruimte je de IP65 LED balken wilt hangen. Ze hebben immers het IP65 zegel meegekregen, wat betekent dat ze ideaal tussen waterspetters, natheid, damp en stof kunnen. Ze zijn daarnaast ook een stuk steviger doordat LED verlichting geen gloeidraad heeft. Hierdoor kunnen ze bepaald tegen een stootje.

Efficiënte verlichting

Wanneer je de lamp inschakelt, geeft de LED je in minder dan twee seconden met minimaal 95% van zijn kapitaal licht. Een enorm verschil rustiek met de ouderwetse TL-buizen. Je hoeft niet meer te wachten tot je alles maximaal kunt zien! Een andere handige eigenschap van LED verlichting is dat de lampen niet warm worden. Je per ongeluk bezeren aan een gloeiend hete lamp zal je dus ook niet meer overkomen.

Extra informatie
Merk

Type

LED-Balk

Hoogte

11.5 cm

Diepte

8.6 cm

Lichtbron

Inclusief

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor buiten

EAN

8719033876064

Denk ook aan...

-29%
249,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-58%
-33%
39,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

-56%
175,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-60%