Zuinige LED balk incl. LED TL-buis – Wit

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719033876033 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Zuinige LED balk incl. LED TL-buis

Kosten besparen, wie wil dat nou niet? Toch betalen heel wat mensen nog steeds veel te vaak voor hun verlichting. Als je in je schuur, in je garage of op zolder nog steeds TL-balken hebt hangen dan wordt het nu wel eens hoog tijdsduur om deze te vervangen. Met deze extreem zuinige LED-balken die wij vandaag aanbieden zorg je er gegarandeerd voor dat die energienota fors zal gaan dalen.

Energiezuinige LED

LED-verlichting is enorm zuinig ten opzichte van de klassieke TL-buizen en andere verlichting. Dat is natuurlijk gunstig voor het leefomgeving, maar al helemáál voor je portemonnee! De aanschafkosten heb je in huis bondige tijdruimte terugverdiend en dan hoef je zonder verplichting ook geen nieuwe meer aan te schaffen. Deze balken hebben immers een levensduur van meer dan twintig.000 branduren.

Efficiënte verlichting

Wanneer je de lamp inschakelt, geeft de LED je in minder dan twee seconden met minimaal 95% van zijn geld licht. Een enorm verschil robuust met de ouderwetse TL-buizen. Je hoeft niet meer te wachten tot je alles extreem kunt zien! Een andere handige eigenschap van LED-verlichting is dat de lampen niet zonnig worden. Je perongeluk bezeren aan een gloeiend hete lamp zal je dus mede niet meer overkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

LED-Balk

Hoogte

8.6 cm

Diepte

11.5 cm

Lichtbron

Inclusief

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor buiten

EAN

8719033876033