Zuinige LED balk incl. LED TL-buis

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719033876033
Beschrijving

Zuinige LED balk incl. LED TL-buis

Kosten besparen, wie wil dat nou niet? Toch betalen heel wat mensen nog steeds veel te vaak voor hun verlichting. Als je in je schuur, in je garage of op zolder nog steeds TL-balken hebt hangen dan wordt het nu wel eens hoog tijdsduur om deze te verwisselen. Met deze extreem zuinige LED-balken die wij vandaag introduceren zorg je er gegarandeerd voor dat die energienota fors zal gaan dalen.

Energiezuinige LED

LED-verlichting is enorm zuinig ten opzichte van de ideale TL-buizen en andere verlichting. Dat is robuust voordelig voor het biotoop, maar al helemáál voor je portemonnee! De aanschafkosten heb je in huis korte tijd terugverdiend en dan hoef je vrijblijvend ook geen kersverse meer aan te schaffen. Deze balken hebben namelijk een levensduur van meer dan 20.000 branduren.

Efficiënte verlichting

Wanneer je de lamp inschakelt, geeft de LED je in minder dan twee seconden met minimaal 95% van zijn geld licht. Een enorm verschil natuurlijk met de ouderwetse TL-buizen. Je hoeft niet meer te wachten tot je alles prima kunt zien! Een andere handige eigenschap van LED-verlichting is dat de lampen niet zonnig worden. Je perongeluk bezeren aan een gloeiend hete lamp zal je dus bovendien niet meer overkomen.

Extra informatie
Merk

Type

LED-Balk

Hoogte

8.6 cm

Diepte

11.5 cm

Lichtbron

Inclusief

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor buiten

EAN

8719033876033